Lydighetskurs - Oppstart 27. mai - FULLT

Boxer på lydighetskurs

EDIT 19. MAI: KURSET ER FULLBOOKET.

Vi arrangerer nå lydighetskurs med Mai Nicolaysen


Lydighet er en gren av hundesporten hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har utført de riktig.

I konkurranse vil alle hundene gjøre de samme øvelsene, og deretter vurderes på hvordan de ble fremført. Om du ikke har ønske om å konkurrere vil uansett det å trene lydighet med hunden din styrke samholdet dere i mellom. Mange av øvelsene i lydighet er også direkte overførbare og til stor hjelp i hverdagen.

Instruktør er Mai Nicolaysen  som selv har konkurrerer i flere hundesporter med  Boxer. Kurset foregå på med oppmøte på Bjørnholt Ungdomsskole.
For å følge NKKs retningslinjer og søke etter å redusere smittespredning av Covid-19 vil kurset deles inn i 2 puljer a 4 deltakere. Pulje 1 deltar fra kl. 18:00 – 19:15 mens pulje 2 deltar kl.19:30 – 20:45. 

I pulje 1 vil vi samle detalkere med unghund og jobbe med kontakttrening, samarbeid mellom fører og hund samt forstyrrelser og det å ville være hos fører. Vi vil også jobbe med miljø og toleranse og bruke vi nærmiljøet til å utfordre hund og fører innenfor trygge rammer. Det vil også bli øverlser på grunnferdigheter som hopp over hinder, apport, innkalling, stå, sitt, dekk og på plass. 

 

Pulje 2 er for hunder over 2 år og vil ha fokus på samarbeid mellom fører og hund, på plass-øvelser og kontakt med forstyrrelser. Det vil også jobbes med bli-øvelser som stå, sitt og dekk. Deltakerne vil videre trene på innlæring av øvelsen som ruta, hopp over hinder, løpe rundt, markør og apport. 

 

Oppstart 27.5. 1 kveld i uken i 6 uker.

Pris 1200 kr for medlemmer, 1900 kr for ikke-medlemmer.

Påmelding skjer via mail til boxeroa@hotmail.com 
Vi ber om at deltakerne møter med ferdig luftet hund og klare til start på oppgitt klokkeslett. For innlæring av apport trenger du en apportbukk i tre. Den kan du kjøpe i NKKs nettbutikk, eller hos din lokale forhandler av hundeutstyr.  De fleste boxere kan starte innlæring med en medium stor apportbukk