Kurs i grunnferdigheter - Oppstart 13. mai

Boxer med eier på kurs

I samarbeid med Hamar Hundeskole arrangerer vi kurs i grunnferdigheter. Kurset vil bli avholdt på Gjerdrum, nord for Oslo for å utvide tilbudet vårt til medlemmer som bor i den delen av kontaktområdet. Kurset egner seg for både de som vil ha en stødig familiehund og de som senere ønsker å konkurrere i forskjellige hundesporter.


Grunnferdigheter kan sees på som som små byggesteiner i større og mer kompliserte oppgaver vi vil at hundene våre skal utføre. Ja, nesten som bokstaver i alfabetet! Har hunden din lært de vanligste grunnferdighetene, kan disse kombineres som bokstaver til ord og hele setninger.

Grunnferdighetene er som regel ganske lette for hunden å utføre, og veien til belønning er kort. Dette betyr at hunden lærer seg ferdigheten raskere og med høyere motivasjon enn mer tradisjonelle øvelser og momenter. Hunden synes rett og slett ferdigheten er morsom i seg selv


På dette kurset vil du:

 

Få en teoretisk innføring i læringsteori og metodevalg!

Få teoretiske og praktiske leksjoner i 8 grunnferdigheter!
Få nyttige sjekklister du kan bruke i treningen din!

Delta i quiz regelmessig for å kontrollere eget kunnskapsnivå!

Få tilgang til en rekke trinn-for-trinn leksjoner med undervisningsvideoer og illustrasjoner digitalt

Instruktør er Mette Kristiansen fra Hamar Hundeskole. Mette er NKK trinn 1.instruktør og under utdannelse til NKK trinn 2 i lydighet. Hun har instruktørutdannelse og praksis fra Lundquist hundeskole. Selv konkurrerer hun i lydighet og retriever jakt med nåværende hund Ayla. Tidligere hun har hun konkurrert i rallylydighet. Ønsker du å vite mer om Mette kan du besøke hennes nettside.

For å følge NKKs retningslinjer og søke etter å redusere smittespredning av Covid-19 vil kurset deles inn i 2 puljer a 4 deltakere. Pulje 1 deltar fra kl. 18:00 – 19:00 mens pulje 2 deltar kl.19:00 – 20:00.  Det er med andre ord begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag.

Oppstart  13. mai, med 1 kveld i uken i  6 uker. Oppmøte Myrullvegen 14 E, 2022 Gjerdrum

 

Pris kr. 1500 for medlemmer, kr. 1900 for ikke medlemmer

 

Påmelding til : tonegranli@hotmail.com / tlf 93023089